İEZB Başkanı Serkan Kırmızıİskele Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ve yeşil alanı değerlendirmeye yönelik projeler hakkında açıklamalarda bulundu. İskele Belediyesi ekipleri tarafından temizlik çalışması yapıldıktan sonra, söz konusu alan için bir proje geliştirmek amacıyla çalışmaların devam edeceğini belirtti.

"İSKELE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ'NİN  TEMİZ SANAYİ BÖLGESİ OLMASINI HEDEFLİYORUZ"

 “Temiz çevre, temiz üretim, temiz sanayi bölgesi” diyen Kırmızı, çalışmalar tamamlandığında İskele Küçük Sanayi Sitesi’nin ülkede, örnek sanayi bölgesi olmasını hedeflediklerini söyledi. İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği'nin esnaf ve zanaatkarları desteklemeye devam ettiğini ve bu temizlik seferberliği ile bölgenin örnek bir sanayi bölgesi haline getirilmesini amaçladıklarını belirtti.

Kırmızı: İskele Sanayii Bölgesi Örnek olacak…

Kırmızı ayrıca temizlik çalışmalarının yeşil alanın temizlenmesiyle başladığını ve daha sonra yeşil alanın nasıl değerlendirileceğine dair bir proje oluşturacaklarını söylemiştir. İlk aşamada ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışmalarının yapılacağını ve aynı zamanda sanayi bölgesindeki refüjlerin temizlenmesi ve düzenlenmesinin de planlar arasında olduğunu belirtmiştir.

KIRMIZI: “ÖRNEK SANAYİ BÖLGESİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

Serkan Kırmızı, söz konusu temizlik seferberliği ile İskele Küçük Sanayi Sitesi’ni ülkede örnek sanayi bölgesi olarak hedeflediklerini de sözlerine ekleyerek devamında şunlara yer verdi: “İskele Küçük Esnaf Sanayi Sitesinde ‘ Temiz Çevre! Temiz Üretim! Temiz Sanayi Bölgesi’ sloganı ile başlattığımız çalışmalar bittiği zaman hem düzenli hem temiz hem de ülkede örnek bir sanayi bölgesi olacak. Ayrıca çöp konteynerlerini artırmanın yanında geri dönüşüm çöp toplama yerleri için de gerekli çalışmaları başlattığımızı gururla söyleyebiliriz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.”

https://www.kibrisgercek.com/iezb-iskele-kucuk-sanayi-sitesinde-temizlige-basladi